Galéria

A boka ragasztása befelé húzó lábfej esetén.

A boka megfelelő tengelye az alapja a stabil és erős bokának. A taping segít a megfelelő helyzetben tartani a bokát, így a torna alatt a megfelelő állapotba tudjuk erősíteni
 
Gerinc – Izomhúzódás
Gerinc melletti izmok fájdalma, izomhúzódás esetén az érintett oldalon megnyújtott állapotú izomnál ragasztva. Fájdalom csillapítás és terhelhetőség növelés a cél.
Alsó végtag kinetikus lánc ragasztása
A taping ezen technikája segíti az izommozgást, növeli az erőt és a terhelhetőséget.

Lumbágó fájdalomcsökkentő ragasztás

A terület erős fájdalma és érzékenysége miatt a keresztben tartó tapek-et kettévágjuk, hogy ne zártan, teljes felületen ingerelje a területet.
Általános térdragasztás fájó, feszülő térdhez. Segíti az ízület támasztását anélkül, hogy kikapcsolná az izmokat. Tehermentesít és erősít

A törzs oldalsó támasza, illetve a rotációs (forgó) mozgás segítése esetén. Sporthoz, vagy hétköznapi tevékenységhez is fontos a test oldalra hajlása, forgása és oldalsó stabilizációja. A ragasztás lehet szimmetrikus, vagy aszimmetrikus aszerint mit mutat a mozgásvizsgálat.

Térd stabilizáló ragasztása, instabil, bizonytalan térd esetén. Szalagszakadás (keresztszalag) vagy műtét utáni regeneráció esetén hatékony.

A térd belső támasztása és a térdkalács korrekciója.

Az alsó végtag erejéhez és ahhoz, hogy bírja a terhelést, a térdkalácsnak a láb közép tengelyében kell elhelyezkedni. Ha a térdkalács befelé, vagy kifelé helyezkedik el, akkor  a térd ereje és állóképessége csökkenhet. A taping segít a támaszban és a térdkalács pozíciójának javításában. néhány hónap alatt taping és torna együttes hatásával a térdkalács megfelelő helyre kerülhet.